GH Max- 180 tableta
Rasprodato

GH Max - 180 tableta


Universal Nutrition

Cena:

 

3.250,00 RSD

Naučno izbalansirana formula za prirodno stimulisanje hormona rasta (GH)
Universal-ova GH Max formula za rast mišićne mase i povećanje snage i izdržljivosti bazira se na prirodnim stimulatorima hormona rasta - aminokiselinama argininu i ornitinu (u odnosu 2:1), biljnim sterolima, vitaminima C i B-6 i mineralu boru, koji podstiču lučenje GH iz hipofize.

Naučna ispitivanja su pokazala da hormon rasta izuzetno efikasno potpomaže transport esencijalnih aminokiselina u mišićne ćelije, čiji je efekat ravan direktnom učinku insulina. U sastav ove formule ulaze i moćni biljni anabolici: gvarana, žen-šen, astragulus, sarsaparila (smilaks), testerasta palma i kola. GH Max je neophodan mišićima kod izuzetno intenzivnih i napornih treninga sa ciljem zdravog i pravilnog oblikovanja tela.

Tablete GH Max su rezultat naučno ispitane tehnologije pravljenja timed release tableta koje postepeno oslobađaju sadržaj i time obezbeđuju kontinuirano prisustvo tačno određene količine hormona rasta u krvi u trajanju od nekoliko časova.

Kako deluje hormon rasta na organizam
Hormon rasta ili somatotropin je peptidni hormon sa najjačim anabolnim svojstvima u organizmu. On sadrži grupu od 191 aminokiseline međusobno povezanih u određenom specifičnom nizu, a luči ga prednji režanj hipofize tokom celog dana, najviše prilikom fizičkih aktivnosti i u toku prvih 90 minuta spavanja. Somatotropin ima i antikataboličko dejstvo, koje podrazumena retenciju azota, ubrzanje i olakšavanje proteinske sinteze uz istovremeno redukovanje proteinskog katabolizma.

Efekti uzimanja GH Max-a
- pospešuje zdravu i prirodnu sekreciju hormona rasta
- zadržava azot u mišićnom tkivu
- podstiče sagorevanje masti upotrebljavajući ih za stvaranje energije
- pojačava sintezu proteina i tako utiče na povećanje mišićne mase
- pojačava imunitet
- ima jak antikatabolički efekat
- podstiče stvaranje kolagena

Preporučeno doziranje i način upotrebe
Uzimati 6 tableta dnevno (4 tablete pre treninga, 2 tablete pre spavanja), na prazan stomak. Danima kada se ne trenira, uzimati 2 tablete ujutro, 2 tablete u popodnevnim časovima i 2 tablete pre spavanja.