korpa (0)
Home
O nama / About Us
Kontakt / Contacts
Prodajna mesta
Linkovi i Prijatelji sajta

LAMA :: LAMASport :: Proteini, zamene za obrok i preparati za povećanje mišićne mase :: Mešavine za povećanje mišićne mase :: Trophix / 2,27 kg

 
Proizvodi po kategorijama
Vitamini i minerali
Vitaminsko-mineralno-biljni multipreparati
Biljni preparati
Ostali prirodni preparati
Preparati za zglobove, hrskavicu, tetive i ligamente
Preparati za mršavljenje
Aminokiseline
Proteini, zamene za obrok i preparati za povećanje mišićne mase
Preparati za energiju, snagu i oporavak
Oprema
Proizvodi po proizvođačima

Trophix / 2,27 kg
6.290,00 RSD 
Syntrax

 

 

 

Trophix™ je visokokvalitetna proteinska mešavina micelarnog kazeina sa surutkom i albuminom sa produženim dejstvom i predstavlja kombinaciju četiri različita proteina (kazein, protein surutke, albumin i glutaminski peptidi). Postoji nekoliko kvalitetnih izvora proteina (jaja, mleko, surutka), ali nijedan nije savršen u svim aspektima. Svaki ima korisna dejstva na celokupno zdravlje i rast mišićne mase, ali svaki je i specifičan za sebe. Protein iz jaja se smatra zlatnim standardom proteinskih izvora. Ne samo da je savršen za dobijanje i održavanje čiste mišićne mase, već sadrži i gomilu faktora rasta i mikronutrijenata. Međutim njegova mana je to što je veoma skup. Protein surutke je najbrže apsorbujući proteinski izvor i neprevaziđen je u stimulaciji imuniteta. Kazein se najsporije apsorbuje, što ga čini nezamenljivim za snabdevanje mišićnog tkiva aminokiselinama i pružanju osećaja sitosti duži vremenski period. Glutaminski peptidi su najbolji izvor biološki iskoristljivog glutamina, jednog od najznačajnijih gradivnih blokova mišićnog tkiva. Istovremenim unošenjem kompleksa ovih proteina postižu se znatno veći rezultati nego unošenjem svakog ponaosob.

Dakle, kazein se kao sporoapsorbujući protein, polako oslobađa tokom dužeg vremenskog perioda, što obezbeđuje telu dostupnost aminokiselina i osećaj sitosti nekoliko sati.

Protein surutke je brzoapsorbujući protein čija je osnovno svojstvo jačanje imunološkog sistema. Kao i kazein, telu obezbeđuje aminokiseline neophodne za izgradnju mišićnog tkiva.

Albumin iz belenca jaja se apsorbuje umerenom brzinom i podstiče rast i održavanje mišićne mase jer sadrži odličan balans aminokiselina i faktora rasta. Glutaminski peptidi obezbeđuju biološki iskoristljiv glutamin, jedan od najznačajnijih gradivnih blokova u telu. Kombinacija jedinstvenih prednosti ovih različitih proteina, čini Trophix™ savršnim proteinskim napitkom za kratkoročno, ali i za dugoročno zdravlje i oporavak.

Kao i svi Syntrax® proizvodi, Trophix™ se sastoji od najkvalitetnijih proteina i ima odličan ukus. Trenutno se rastvara u tečnosti i ima visoku biološku vrednost, a javlja se u različitim izvanrednim ukusima (čokolada, vanila, jagoda).

Po čemu se Trophix™ razlikuje od Matrix®

Iako sadrže iste visokokvalitetne proteine, odnos tih proteina je različit. Oba su idelana za konzumiranje u bilo kom momentu, ali svaki od njih pruža jedinstvene specifične prednosti.

Matrix® u većoj meri sadrži protein surutke, a Trophix™ miscelarni kazein. Zbog toga je Trophix™ idealan kao proteinski napitak sa produženim dejstvom zbog kazeina koji omogućava prisustvo aminokiselina i osećaj sitosti tokom nekoliko sati. Sa druge strane, Matrix® je odličan za one kojima je potreban trenutni oporavak i efekti poboljšanja imunološkog sistema uz produžene efekate albumina i miscelarnog kazeina.

Trophix™, kao sporoapsorbujući proteinski napitak može da se uzima bilo kad u toku dana, dok brzoapsorbujuće proteine treba uzimati neposredno posle treninga za brži oporavak. Ako se kombimuju Trophix™ i Matrix®, prvi treba uzimati pre spavanja, a drugi odmah posle treninga.

Preporučeno doziranje i način upotrebe

u 2,5 dl vode ili mleka razmutiti 1 dozirnu mericu proizvoda. Doza se prema potrebama može prepoloviti (1 dl vode ili mleka sa 1/2 dozirne merice proizvoda). Uzimati 2-3 puta dnevno. Najbolje vreme za suplementaciju je ujutro, odmah po ustajanju, posle treninga i pre spavanja.

 

Podaci o nutritivnoj vrednosti
Broj doza po pakovanju: 78
Veličina doze: 1 dozirna merica (29 g)
Sastav u 29 g
Energetska vrednost 100 kcal
Kalorije iz masti 5
Ukupno masti 0,5 g*
Zasićene masti 0 g*
Trans masti 0 g
Holesterol 10 mg*
Natrijum 140 mg*
Kalijum 140 mg*
Ukupno ugljenih hidrata 2 g*
Dijetetska vlakna 0 g*
Šećeri 2 g
Protein 23 g*
*PDU nije utvrđen. `
Ostali sastojci: proteinska mešavina (koncentrat proteina mleka ultrafiltrirani denaturizovani koji sadrži micelarni kazein, koncentrat proteina surutke ultrafiltrirani denaturizovani, albumin iz jaja denaturizovani, hidrolizovani pšenični gluten kao izvor glutaminskih peptida), holandski kakao u prahu, prirodne i veštačke arome, so, sojin lecitin (emulgator), kalijum acesulfam (zaslađivač), sukraloza (zaslađivač). `

Find us on Facebook

Lama d.o.o. © 2008-2018
Beograd, Makedonska 30/I, TC EUROCENTAR, tel: 011/3373-829
Beograd, Bulevar kralja Aleksandra 147, tel: 011/3807-008