Isobolic- 908 g
Rasprodato

Isobolic - 908 g


Cena:

 

3.790,00 RSD

Nova napredna proteinska matrica
IsoBolic™ predstavlja novu generaciju sportskih suplemenata sa novom naprednom proteinskom formulom koja se sastoji od trostrukog jezgra - izolata proteina iz surutke, kazeina i albumina.

IsoBolic™-ova strategija: zlatni standard među proteinskim suplementima
Sportisti kojima je važna veličina, snaga i masa mišića odlično znaju od kolikog je značaja kvalitet i kvantitet dnevnog unosa proteina. U tu svrhu je NUTRABOLICS® razvio IsoBolic™ - standard za proteinsku suplementaciju. Ovaj nesvakidašnji protein namenjen za sportsku suplementaciju u svojoj formuli objedinjuje ono najbolje što je nauka do sada otkrila. IsoBolic™ je bez ikakve sumnje prava hrana za bodibildere, nezobilazni suplement koji treba da predstavlja temelj ishrane svakog ozbiljnog takmičara.

IsoBolic™-ova taktika: maksimalan unos i apsorpcija aminokiselina
Organizam sportiste se neprekidno nalazi u zatvorenom krugu - akumulacija čistog nemasnog tkiva i raspadanje tkiva u svrhu stvaranja energije. Ovo prvo predstavlja anaboličke procese u kojima se aminokiseline koriste za izgradnju i obnavljanje tkiva, a ovo drugo su katabolički procesi, kada se aminokiseline razgrađuju oslobađajući pritom energiju. Ravnoteža između ova dva procesa pokazuje da li organizam napreduje ili stagnira. Efikasan proteinski suplement povećava zadržavanje azota, što utiče na anabolizam i smanjuje katabolizam mišićnog tkiva. IsoBolic™ sadrži fiziološki specifičnu kombinaciju proteinskih jedinjenja izolovanih vrlo prefinjenim tehnologijama, u koju su integrisane esencijalne aminokiseline, dijetetska vlakna i digestivni enzimi, koji obezbeđuju stalni dotok aminokiselina i daju podršku planskim dijetama i iscrpljujućim treninzima sa dizanjem velikih težina.

IsoBolic™-ova suština: kombinacija brzodelujućih i sporodelujućih sastojaka
Unakrsnim protokom mikrofiltriran izolat proteina iz surutke, za razliku od ranijih proteina dobijanih jonskom razmenom koja se sastoji od hemijske obrade u cilju izdvajanja proteina iz mleka, IsoBolic™-ov jedinstven surutkin izolat je izložen jedino obradi na niskim temperaturama na kojima može da se izoluje protein u biološki prirodnom pH okruženju, čime se čuva njegova biološka aktivnost. Unakrsnim protokom mikrofiltriran izolat proteina iz surutke sadrži najveće kocentracije di-, tri- i oligo-peptida, uključujući i 10% imunoglobulina, vitalnih antitela koja pospešuju i balansiraju zdrav imunološki odgovor. Ovaj proces dobijanja proteina daje najčistiji oblik brzodelujućeg i lako svarljivog proteina iz surutke.

Izvorni micelarni kazein, glavni sastojak IsoBolic™-a, može u velikoj meri da poveća azotnu retenciju, apsorpciju i proteinsku sintezu, kako pokazuje više naučnih studija koje proučavaju bioraspoloživost aminokiselina i sintezu proteina poreklom iz mleka. One su otkrile da se micelarni kazein ponaša kao protein iz tkiva (piletina, govedina i dr.) jer se pretvara u gel u želucu, pa se proces raspadanja i proteinske sinteze odigrava sa kontinuiranim sustained-release efektom. Na ovaj način IsoBolic™ krvotoku postepeno dostavlja aminokiseline u trajanju od 6 sati, periodu u kojem dolazi do povećanja ukupne proteinske sinteze. Ovo predstavlja izvanrednu potporu zdravlju i mišićnoj masi bodibildera i dizača velikih težina uz, naravno, posebno izbalansiran i isplaniran režim ishrane.

Albumin iz belanca jajeta, tj. izolat proteina iz jaja bogat je izvor aminokiselina tzv. donora sumpora, koje su neophodne u mnogim procesima u organizmu koji ubrzavaju oporavak i obnavljanje ćelija. Ove aminokiseline su još poznate i kao metil donori, one učestvuju u proizvodnji sumpora i stvaranju metionina, koji predstavlja najvažniju aminokiselinu u stvaranju novih ćelija i efektivnoj iskoristljivosti proteina za mišićni rast.

Esencijalne masne kiseline EFA, u čiji sastav ulazi i konjugovana linolna kiselina CLA i laneno seme u prahu, sastavni su deo IsoBolic™-ove formule i predstavljaju neophodne masnoće kao osnovu za zdrave nivoe testosterona. Masne kiseline proizvode i prostaglandine koji obezbeđuju normalnu hormonsku funkciju.

Osnovne karakteristike IsoBolic™-a:
- postepeno razlažuća formula sa trostrukim jezgrom sastavljenim od proteinskih izolata (surutka, kazein, albumin)
- podržava smanjen unos ugljenih hidrata
- pospešuje anaboličke i antikataboličke procese
- CLA kao podsticaj sagorevanju masti
- bromelain za bolju svarljivost i apsorpciju
- izuzetno ukusan proteinski napitak
- napredna aminokiselinska formula

Preporučeno doziranje i način upotrebe
Razmutiti 2 dozirne merice proteina (55 g) sa 3,5 do 5 dl vode, obranog mleka ili napitka po ukusu. Uzimati 1 do 3 puta dnevno.