Hemotest- 90 tableta
Rasprodato

Hemotest - 90 tableta


Cena:

 

4.500,00 RSD

Taktika: prirodno lučenje testosterona
HemoTest™ na prirodan način podstiče nivoe testosterona, što je put ka drastičnom povećanju mišićne mase i snage, čime se povećava i intenzitet treninga i seksualne performanse. Visoki nivoi testosterona su ključni faktor za razvoj muskulature. Normalni nivoi nisu dovoljni za masivne bicepse, čvrste i tvrde mišiće nogu ili pločice na stomaku. A sa godinama, nivo testosterona postepeno opada, tako da se do ovog neophodnog nivoa za stvaranje mišića može doći samo suplementacijom. Nutrabolics® je rešio problem ove prirodne pojave i izbacio na tržište sasvim prirodan biljni dijetetski dodatak, koji, za razliku od sintetičkog testosterona, koji odlazi direktno u krvotok i inhibira prirodno lučenje hormona, na bezbedan i prirodan način podstiče organizam da sam stvara svoj testoteron.

Strategija: stimulisati organizam da sam proizvede potrebne nivoe testosterona
HemoTest™ je u tehnološkom smislu revolucionaran jer podstiče organizam da sam luči sopstveni testosteron. Namenjen je bodibilderima, sportistima i rekreativcima koji žele da unaprede oblik svoga tela, izdržljivost i snagu. Ovo je jedinstveni biljni pro-testosteron kompleks. Viši nivo testosterona povećava i seksualnu snagu, gradi nemasnu mišićnu masu, povećava prokrvljenost mišića i metabolizam materija i ubrzava vreme oporavka.

Suština: prirodnim sastojcima do maksimalnih nivoa testosterona
HemoTest™ se sastoji od dva biljna kompleksa: o HemoTest™ matrica sadrži: ekstrakt grčkog semena, standardizovane ekstrakte biljaka koje podstiču lučenje testosterona, kao i ekstrakt bugarske zubačice, poznatiji kao tribulus, ekstrakte rodiole, šampinjona i laneno seme. o Hemo-Flow™ matrica za cirkulaciju sadrži ekstrakte gotu kole, kestena, kostrike, ginka, gloga i đumbira.

Osnovne karakteristike
- na prirodan način povećava nivo testosterona
- podstiče rast mišićne mase
- poboljšava seksualne performanse
- povećava snagu
- ubrzava vreme oporavka

Preporučeno doziranje i način upotrebe
3 tablete 30 minuta pre treninga sa 3,5 dl vode, a danima bez treniga 3 tablete ujutro posle ustajanja sa 3,5 dl vode. Ne sme se prekoračiti preporučena doza od 3 tablete dnevno!