korpa (0)
Home
O nama / About Us
Kontakt / Contacts
Prodajna mesta
Linkovi i Prijatelji sajta

LAMA :: LAMASport :: Preparati za energiju, snagu i oporavak :: Energija i snaga :: Hemotest / 90 tableta

 
Proizvodi po kategorijama
Vitamini i minerali
Vitaminsko-mineralno-biljni multipreparati
Biljni preparati
Ostali prirodni preparati
Preparati za zglobove, hrskavicu, tetive i ligamente
Preparati za mršavljenje
Aminokiseline
Proteini, zamene za obrok i preparati za povećanje mišićne mase
Preparati za energiju, snagu i oporavak
Oprema
Proizvodi po proizvođačima

Hemotest / 90 tableta
4.500,00 RSD 
Nutrabolics

 

 

 

Taktika: prirodno lučenje testosterona
HemoTest™ na prirodan način podstiče nivoe testosterona, što je put ka drastičnom povećanju mišićne mase i snage, čime se povećava i intenzitet treninga i seksualne performanse. Visoki nivoi testosterona su ključni faktor za razvoj muskulature. Normalni nivoi nisu dovoljni za masivne bicepse, čvrste i tvrde mišiće nogu ili pločice na stomaku. A sa godinama, nivo testosterona postepeno opada, tako da se do ovog neophodnog nivoa za stvaranje mišića može doći samo suplementacijom. Nutrabolics® je rešio problem ove prirodne pojave i izbacio na tržište sasvim prirodan biljni dijetetski dodatak, koji, za razliku od sintetičkog testosterona, koji odlazi direktno u krvotok i inhibira prirodno lučenje hormona, na bezbedan i prirodan način podstiče organizam da sam stvara svoj testoteron.

Strategija: stimulisati organizam da sam proizvede potrebne nivoe testosterona
HemoTest™ je u tehnološkom smislu revolucionaran jer podstiče organizam da sam luči sopstveni testosteron. Namenjen je bodibilderima, sportistima i rekreativcima koji žele da unaprede oblik svoga tela, izdržljivost i snagu. Ovo je jedinstveni biljni pro-testosteron kompleks. Viši nivo testosterona povećava i seksualnu snagu, gradi nemasnu mišićnu masu, povećava prokrvljenost mišića i metabolizam materija i ubrzava vreme oporavka.

Suština: prirodnim sastojcima do maksimalnih nivoa testosterona
HemoTest™ se sastoji od dva biljna kompleksa: o HemoTest™ matrica sadrži: ekstrakt grčkog semena, standardizovane ekstrakte biljaka koje podstiču lučenje testosterona, kao i ekstrakt bugarske zubačice, poznatiji kao tribulus, ekstrakte rodiole, šampinjona i laneno seme. o Hemo-Flow™ matrica za cirkulaciju sadrži ekstrakte gotu kole, kestena, kostrike, ginka, gloga i đumbira.

Osnovne karakteristike
- na prirodan način povećava nivo testosterona
- podstiče rast mišićne mase
- poboljšava seksualne performanse
- povećava snagu
- ubrzava vreme oporavka

Preporučeno doziranje i način upotrebe
3 tablete 30 minuta pre treninga sa 3,5 dl vode, a danima bez treniga 3 tablete ujutro posle ustajanja sa 3,5 dl vode. Ne sme se prekoračiti preporučena doza od 3 tablete dnevno!

 

Podaci o nutritivnoj vrednosti
Broj doza po pakovanju: 30
Sastav (3 tablete):
Hemotest™ zaštićena matrica
[ekstrakt grčkog semena (standardizovan na 50% fenuzida), Fadogia agrestis, Cissus quadrangularis (ketosteriodni ekstrakt standardizovan na 40% ukupnih ketosterona), Epimedium sagittatum (ekstrakt standardizovan na 50% ikarina), Eurycoma longfolia (ekstrakt standardizovan na 22% euripeptida), ekstrakt bugarske zubačice (standardizovan na 40% protodioscina), Shilajit moomiyo (ekstrakt standardizovan na 15% fulvinske kiseline), ekstakt viline kose (standardizovan na 2,5% flavonoida), ekstrakt rodiole (standardizovan na 4% rozavina), ekstrakt šampinjona (standardizovan na 25% polisaharida), sprašeni lan,
Hemo-Flow™ matrica za cirkulaciju
(Sophora japonica ekstrakt, gotu kola, kesten, kostrika, ginko, glog, đumbir)]
2200 mg
Ostali sastojci:
mikrokristalna celuloza, kroskarmelozni natrijum, silicijum dioksid, magnezijum stearat, hidroksipropil metilceluloza, propilen glikol, žuta boja, titanijum dioksid, polisorbat 80.
`

Find us on Facebook

Lama d.o.o. © 2008-2017
Beograd, Makedonska 30/I, TC EUROCENTAR, tel: 011/3373-829
Beograd, Bulevar kralja Aleksandra 147, tel: 011/3807-008