Amino Power 2000- 325 tableta
Rasprodato

Amino Power 2000 - 325 tableta


Cena:

 

3.520,00 RSD

Ubrzava mišićni rast i razvoj na više nivoa

AminoPower 2000™ sadrži 12 grama mešavine proteina širokog spektra dejstava, koji sačinjavaju gradivne blokove za mišićno tkivo, uključujući aminokiseline razgranatih lanaca (BCAA), koje se direktno apsorbuju u krvotok, koji stimuliše proteinsku sintezu i regeneriše mišićno tkivo, odmah nakon unošenja u organizam. Ovaj kompleks obuhvata raznovrsne aminokiseline, od alanina do tirozina, koje sinergijski deluju i stvaraju osnovu za izgradnju ekstremne mišićne mase i stvaranje definicije uz svakodnevno pojačano unošenje proteina.

Sprečite mišićnu razgradnju

BCAA aminokiseline su nezaobilazan deo suplementacije. Imaju antikataboličko dejstvo, redukuju oštećenja mišićnog tkiva i ubrzavaju njegov oporavak. Očuvanjem mišićnog vlakna, ove aminokiseline omogućavaju duži i kvalitetniji trening sa boljim rezultatima u vidu čiste mišićne mase i definicije.

Redukuju bol i podstiču oporavak

AminoPower 2000™ ima za cilj maksimalan i brz oporavak mišića, kao i smanjenje bola u mišićima. To omogućava odgovarajuća kombinacija BCAA i ostalih aminokiselina. Ova aminokiseline smanjuju oslobađanje mioglobina i elestaze, čija pojava signalizuje zargradnju mišićnog tkiva i periodu posla treninga. Na ovaj se način smanjuje bol u mišićima i podstiče imunološki sistem.

Jačanje zdravlja na ćelijskom nivou

AminoPower 2000™ sadrži nekoliko jedinstvenih aminokiselina, kao što su tirozin, triptofan, histidin, serin i dr. koje imaju ulogu u raznim mikrobiološkim procesima, na primer apsorpciji hranljivih sastojaka i zaštita ćelije.

Preporučeno doziranje i način upotrebe

Danima kada se trenira 3 tablete pre treninga na prazan stomak sa 2,5 dl vode i 3 posle treninga. Danima kada se ne trenira 3 tablete 2 puta dnevno, ujutru i uveče ili sa obrocima ili između na prazan stomak sa punom čašom vode.