Creatine Black- 30 doza
Rasprodato

Creatine Black - 30 doza


Muscle Pharm

Cena:

 

2.890,00 RSD

CREATINE BLACK LABEL - moćan saveznik svakog sportiste

Creatine BLACK predstavlja korak napred u odnosu na svoje prethodnike iz Muscle Pharma. Ova kompletna i sveobuhvatna formula je opremljena svim najbitnijim sastojcima za podizanje treninga na viši nivo, kao i gorivom za kompletan oporavak. Obezbeđuje akumulaciju energije i snage u vidu ATP-a i ubrzava mišićni rast.Sadrži dve vrste kreatina, kreatin monohidrat i kreatin hidrohlorid u kombinaciji sa VasoFuel Matrix formulom, koja predstavlja mešavinu aminokiselina L-arginina i L-glicina i dve zaštićene formule, Niagen® (neiritirajući oblik niacina za povećanje energije na ćelijskom nivou) i ekstrakt bibera BioPerine®. Mešavina ova četiri nutrijenta omogućava još snažnije delovanje kreatina kroz poboljšanu apsorbciju i vasodilataciju.

Povećanje intenziteta treninga i opterećenja ima za rezultat brži rast bezmasne mišićne mase. Creatine BLACK ubrzava oporavak sa samo jednom dozom pre, tokom i posle treninga.

Doziranje i način upotrebe

sadržaj 1 dozirne merice (6,74 g) rastvoriti u 2,5-3 dl vode, soka ili proteinskog napitka. Uzimati pre, tokom ili posle treniga.