Assault BLACK- 30 doza
Rasprodato

Assault BLACK - 30 doza


Muscle Pharm

Cena:

 

4.900,00 RSD

Najkompletniji i najmoderniji pre-trenažni sistem na tržištu

Dostignite veću snagu, brzinu, mišićnu masu bez masti i povećajte kondiciju!Ovo je najmodernija i vodeća formula među pre-trenažnim suplementima. Assault BLACK™ je nezaobilazan za one koji žele vrhunske rezultate i maksimum svojih mogućnosti.

5-stepeni nutritivni sistem - omogućava maksimalnu fokusiranost tokom čitavog treninga

Za optimalne energetske nivoe, ova najmodernija pre-trenažna formula, Assault BLACK™, sadrži ugljene hidrate sa postepenom resorpcijom - time-released carbohydrate matrix, kao i inovativne sastojke sadržane u Vaso Pump Matrix baziran na citrulinu, Strength & Power Matrix koji sadrži kreatin i BCAA u odnosu 3:1:2 (L-leucin : L-izoleucin : L-valin), Muscle Endurance Matrix za izdržljivost sa beta-alaninom koji omogućava prolongirano stvaranje energije sa visokim stepenom fokusiranosti i Neuro Igniter sa kofeinom.

Assault BLACK™ predstavlja:

- kompletni pre-trenažni sistem za sportiste
- kreatin i beta-alanin za čistu nemasnu mišićnu masu, snagu i izdržljivost
- BCAA 3:1:2
- eksplozivnu energiju bez "otkazivanja" mišića
- pufer mlečne kiseline (smanjuje zamor)
- ubrzava vreme oporavka

Assault™ kod sportista ima reputaciju ozbiljnog i bezbednog suplementa za povećanje izdržljivosti i snage, kao i ubrzavanje oporavka posle treninga.

Doziranje i način upotrebe

Rastvoriti sadržaj 1 dozirne merice (12 g) sa 2,5-3,5 dl vode. Uzimati 20-30 minuta pre treninga jednom dnevno. Povećati dnevni unos tečnosti.~