Amino1 Black- 384 g
Rasprodato

Amino1 Black - 384 g


Muscle Pharm

Cena:

 

4.600,00 RSD

Za oporavak i rehidraciju pre, tokom i posle treninga

Amino1 Black je kompletna formula koja sarži sve neophodne sastojke za uspešan oporavak i nadoknađivanje tečnosti u periodu posle treninga. Namenjen je sportistima i rekreativcima, a u samo jednom proizvodu pruža neophodne sastojke za rehidraciju, dodatnu energiju i oporavak.

Amino1 Black sadrži:
- 10 g aminokiselina koje utiču na oporavak
- kokosovu vodu
- sve neophodne elektrolite

Ne sadrži:
- zaštićene formule i komplekse
- šećer
- kalorije

Ključni sastojci Amino1 Black formule

BCAA aminokiseline (leucin, valin, izoleucin)
Aminokiseline razgranatog lanca (BCAA) podstiču mišićni oporavak i proteinsku sintezu, čime se postiže povećenje mišićne mase. Mogu da umanje efekat zamora i upale mišića i ubrzaju oporavak.

Kokosova voda
Sadrži čitav spektar elektrolita (minerala koji se nalaze u krvotoku), što povećava apsorpciju i rehidraciju bolje nego sama voda.

Aminokiseline
Amino1 Black sadrži više od 10 g aminokiselina, koje čine sastavni deo proteina. One su ustvari gradivni blokovi za oporavak i sintezu mišića i ujedno predstavljaju i energetski izvor za organizam.

Elektroliti
Elektroliti kao što su natrijum i kalijum utiču u organizmu na održavanje ravnoteže tečnosti. Oni se troše i gube kroz znoj tokom fizičkih napora i neophodno ih je nadoknaditi tokom treninga kako se ravnoteža ne bi narušila, što ima za posledicu umanjene efekte treninga i izostanak željenih rezultata.

Glutamin
Glutamin je najzastupljenija aminokiselina u organizmu. On nadoknađuje mišićnu energiju i bitno utiče na ubrzanje oporavka od treninga.

Karnitin
Može da podstakne topljenje masti, čime daje dodatnu energiju i omogućava duže treniranje i smanjenje.

Kofein
Povećava fizičku snagu i izdržljivost.

TeaCrine™
TeaCrine™ uz prirodne metaboličke procese daje dodatnu energiju, izoštrava fokus i povećeva koncentraciju i motivaciju.

Doziranje i način upotrebe

Pomešati sadržaj 1 dozirne merice proizvoda (12,8 g) sa 3,5-5 dl hladne vode. Uzimati pre, za vreme ili posle treninga jedanput dnevno.